Orkar inte ...

Asså att blogga är inte riktigt min grej , men jag tar en bloggpaus nu.
Ha det !


Dålig uppdatering ..

Förlåt mig för dålig uppdatering ! Det är för att igår var jag med Emma så glömde jag bort att blogga sen hände de är em grej ( tänker inte ta upp det på bloggen ) som är väldigt jobbig så jag mådde jätte dåligt igår ... Jag får blogga på mobilen för min dator har damp :o ! Hatar den , den är så seg och trög -.-
Aja , nu ska jag inte klaga på det. Men senare idag ska jag vara med Emma igen :P vet inte riktigt vad vi ska göra :)
Kommer en riktigt snygg bild på Ulrik munther <33333


Seeeg

God morgon sunshines !

Just nu ligger jag i soffan , är skit trött.
Idag ska jag iallafall vara med Emma ;)
Har hittat ett roligt spel på mobilen som heter "where is my whater?". Skit kul !!
Men aja , funderar på att kanske gå ut och ta bilder. Det är så underbart väder.
Puss


Så j*vla bra !

En gång i Phuket , så jäkla klockren film ! Asså jag och Elin dig av skratt ! Roligaste på länge :D kan inte beskriva hur bra den var typ :P rekomenderar den för sånna dom gillar att skratta :D


En gång i Phuket

Nu sitter jag i bilen med Elin , vi ska titta på en gång i Phuket. Jätte många säger att den är bra , så hoppas på det då ! ;)
P.s om en vecka och en dag drar jag till Danmark med laget på träningsläger :D
tog bara en snabb bild :P


Fys på G

Har haft väldigt tråkigt idag så jag tänkte träna lite ! Vi har ingen träning imorgon heller så jag ska göra det imon med :)


Lunch med pappi !

Senare idag ska jag åka till paprika med pappa och hans bror och hans barn. Jag älskar paprikas sallader :D men nu måste jag äta min frukost ..
Puss


Minihandboll !

Idag på träningen gjorde vi Minihandboll
:D! Det var jätte kul ! Men i slutet gjorde vi idioten :s men nu är jag med Emma och Johanna , bara så ni vet så älskar jag Ulrik munter ! Love him , speciellt sticks and bones låten<3 loveee !


God morgon!

Idag har jag nog inget att göra , bara att jag ska träna . Ska nog prata med någon snart om man kan göra nått kanske ? Aja, är väldigt trött nu
Puss


Godnatt

Just nu , the master bed !


Sävehof - Zagreb

Är påväg hem från skandinavium , tittade på Sävehof - Zagreb . Sävehof vann med 28-25 :) När jag kommer hem ska jag vara med Smilla och Emma ;)
Vi ska säkert Skypea med gött folk :P
Lyssnar på en as go låt , Train som sjunger Drive by ;)


12 Februari 2012

Nu sitter jag hos Lova och degar , vi har precis tagit kort ute. Dom blev jätte bra ! Men såhär ser jag ut idag :)


On My way to lova


mys

Mys med matilda och grönsaker med dipp !

Huvudrätt

Pasta med kyckling och krämig sås


Förrätt

Toast Skagen


Color coloud

Me like <3


No urbanears for Me :(

Vi hittade inga som var snygga :( så jag tog vita coloud colors :) dom är också bra ! Men nu är jag i affären och ska betala


Turkos eller svart ?

Jag letar efter villken färg man ska ha , men ska jag ha svart eller turkosa (blå) ?


Urban ears !!

Godmorgon ! Nu ligger jag i soffan och kollar på masterchef Austrailia , den är jätte bra ! Den lagar massa mat och desserter som ser så himla gott ut ! Men iallafall, vid 2 ska jag och pappa åka till Elgiganten och köpa urban ears till mig !
Sen ska vi "stor" handla för jag och pappa ska göra 3 rätters mat idag till våran familj och en till :) skriver vad vi ska göra sen , hemligt ... ;)
Ha det !


Godmorgon !

Här är outfiten för idag !


Snabbt inlägg

Har dåligt batteri på mobilen så jag får skynda mig ...

Nu ligger jag i soffan och degar , äppelpajen blev förvånat lyckad faktiskt ! Men imon blir det herrmatch i kärra, det är typ 2 personer som har fått cancer i herrlaget :o så vi ska dit och stötta dom !
Puss


Lyckad äpplepaj !

Min och Elin's grymt lyckade paj !


Äpplepaj !

Snart ska jag och Elin baka Äpplepaj ! Vi har tjatat om att vi ska göra det rätt så länge så vi tänkte göra det nu !
Bloggar sen under bakningen !


Förlåt !

Dålig uppdatering igår , det är det att jag mådde sjukt dåligt . Men idag går det som vanligt :) nu sitter jag i skolan och tittar på film .
Puss.


Nationella prov -.-

Nu har jag gått ut ur lektionen och har ätit knäckemacka och banan. Våran lärare sa att man skulle typ ta med sig nått sånt så att man inte ska bli trött :p
Men nu sitter jag i soffan med Sandra och degar. Lektionen börjar om 10 minuter,
Puss !


Kläder och accessoarer våren 2012


No training for me :(

Idag är det handbollsträning , men jag kan fortfarande inte träna för jag har ont i halsen :( vill bli frisk nu ! Ska ta det lungt nu , imon är det nationellt prov i skolan . Så segt , aja sånt är livet ;)


12.30

Just nu är klockan 12.30( den är nog inte det när jag publicerar inlägget), blir ingen idrott för jag är sjuk. Plus att våran gympa lärare är sjuk, så vi ska gå promenad :o mobbad bild på mig ;)
Puss


Outfit 7 Februari 2012

Tänkte vara mysig idag , är fortfarande sjuk. Fattar inte att jag kan gå till skolan :o


Deg i soffan , otroligt sjuk helt plötsligt :o

Sick and tired , det betyder TV med te :D. Alltid lika gott med te när man är sjuk :) degar i soffan och tittar på Scrubs , haha


Sick :/

Imorse mådde jag inte alls bra, jag hade ont i halsen och hade ont i huvudet . Så det blev ingen träning för mig .. Ganska tråkigt att jag skulle bli sjuk nu , för jag har ju fixat "mat schema" och allt det där .. Ska börja träna så fort som möjligt ! Ska försöka sova lite nu ,
Så godnatt typ XP mobbad bild på mig


School time outfit 6 Februari 2012

När jag har bloggat klart ska jag dra till skolan , här kommer dagens outfit också :)


Hej perfekt kropp

Igår kväll hittade jag en app på AppStore där man kan göra ett eget "mat schema" , jag laddade ner den och tänkte prova den. Jag har skrivit in vad jag ska äta ( bara nyttigt ) i en månad från frukost till kvällsmat. Man kan se hur mycket kalorier det blir med allt sammanlagt. För min ålder ska jag äta 2000 kalorier , men ni ska jag äta 1800 ungefär. Ska hålla på såhär ungefär till Maj så får jag se och det blir något resultat :D


God natt people


Smile for the people who makes you happy

Nu ligger jag i min säng och tjockar mig med klubba och kollar på LA ink ;)
Min bror är i steg 5 i SM ! Grattis till alla i p-97 :D Aja , ska fortsätta och titta på tv nu ..
Mongo bild på mig ..


Kärra - kungälv

Förut tittade jag på min bror som spelade mot Kungälv, det var jätte spännnande . I början låg kärra under med 6-1 , i halvlek stog det lika men det slutade med 19-21 till Kärra :D klockan 3 ska dom spela play pdf match mot skuru. Jag tror att det kan bli spännande , heja kärra !
Eliite bild från förut , bildbrist -.- plus en underbar bakrund <3


Steg 5 !

Nu spelade vi mot Stenungsund , vi vann 22-14 :D så nu är vi i steg 5, men nu är jag påväg till Kungälv för min bror spelar SM !
Puss


Kärra- Skara

18-11 vinst !


Kärra-alingsås

12-12 första matchen ... Nu match mot Stenungsund


New body steg 4 !

Imorgon ska jag spelade new body steg 4 ! Vi spelar hemma ( i Lillekärr ) , as gött ! Kommer ha sån grym hejarklack :D måste upp vid 7 så jag ska gå och lägga mig snart. Bloggar säkert på morgonen imon.
God natt !


Tränings outfit


Träning .

Jag tycker att det är sjukt segt att vi har träning på fredagar , men men thats life ! Somnade vid 3 och satte klockan på 4 ( vet inte varför jag satte den så tidigt när jag ska åka 6 till träningen ) och så ringde den då. Jag somnade om och vaknade och trodde att klockan var 17.55 så jag sprang upp från soffan och tog på mig osv ... Sen när mamma kommer hem är det sånt liv så frågar mamma : vad är det ? Klockan är ju bara 5 ! Jag ba : men vafan .. Så jag ligger i soffan nu och väntar tills klockan ska bli 6, hahah så trög e ja..
En bild på trycket på tröjan jag hade i åhus


Just nu

GLASS ME HAPPY


Jag ser det snöar , jag ser det snöar det var väl roligt hurra !

Ej bra bild på att man ser att det snöar :p


Mina shorts (y)

Här är mina shorts som jag klippte igår , kaka bara köpa lite nitar och sånt till dom sen är dom färdiga :D men just nu ser dom ut såhär :) ofta inte rätt så snygga ändå ?! ;)


No salen !

Just nu är Jag i skolan och ska ha NO , men Patrik ( min lärare ) ska läsa istället :P a men jag bloggar säkert mer sen ..
Bilder från rasten , lite stalker på Andrew , hahah ..


Woop woop

Bilden jag la ut på mig på outfit 2 feb osv , när man ser hela mig så blev den lite cp .. Såg det nu -.-


Nya shorts !

Igår fick jag ett hål i mina jeans , då tänkte jag att jag kan göra shorts av dom ! Så jag bara klippte lite , dom blev skit snygga ! Men dom kommer att bli snyggare , jag ska köpa nitar till dom också :D super nice
En cp bild på mig från italien xd


Outfit 2 Februari 2012


Varmt ...

(kolla på den längst upp)


...

Jag var i stan nyss , jag hittade inte ett skit ! Allt var så jäkla dyrt :oo
Mega sur nu , ville värkligen köpa nått men så finns det inget -.- ska nog åka till helgen med mamma istället ;)


Stan !

Imorgon direkt efter skolan ska jag och Matilda till stan , så jag kanske inte kommer kunna blogga. Får se om jag gör det där ;) ba så ni vet xd
En bild på mig från sommaren 2011 , minne för livet !!! <3


Match , vinst

Idag har jag varit i skolan och titta t på två matcher . Det ena var mitt lag och det andra var mitt brors lag , båda lagen vann. Mitt lag vann med 13-12 och Daniels lag kommer jag inte ihåg xp


RSS 2.0