Åh vad arg jag blir ..

Idag var det den sämsta träningen kg har gjort ! Den var inte jätte rolig häller .. . Men nu är jag hemma och har precis ätit mat och fruktsallad :) tittar på Frölunda-timrå , det står 3-0 till frölunda :D kommer en bild på mig i blont hår , vill ha det nu för man ser min störiga utväxt -.-


Träningen var okej !

Igår hade jag träning , jag glömde blogga när jag kom hem så nu kommer det.

Träningen var bra , vi hade ingen uteträning för det var typer halt .. Men istället hade vi fys träning i korridoren :)
Men nu taggar jag för träning igen :P
Ska åka nu , Puss !


TAGGA träning (Y)


Hemma

Nu är jag hemma från skolan , haha på SO lektionen hade massage xD ganska skönt ändå;) men nu taggar jag inför träning :)
Puss


Torslandahallen

Kom hem nyss från Torslanda , var där med Malin och Emma. Först tittade vi på några kompisar , sen gick vi runt lite överallt jag och Emma ( Malin hade samling) . Sen tittade vi på Malins match , dom mötte torslanda och vann med 14-13 :)
Haha , oseriös bild -.-


Grattis bror !

Idag fyller min bror år ! Han är nu 15 , dom växer så fort .. Haha ;)


Outfit 29 Januari 2012


drar en go sov

För ungefär en timme sedan gick emma , johanna och matilda hem. matilda skulle egentligen sova
hos mig men det gick typ inte :/ men skit i de, nu har jag fan tråkigare som ingen annan i hela
världen kan ha. ska nog ta och dra en go sov nu doe , ska upp vid 10 imon för jag ska till torslanda ju ;)
God natt !

Hesselbäck !

Nu är jag påväg till Emma hesselbäck , jag ska vara med Emma , Matilda och Johanna. Får se vad vi ska göra , har precis tittat på new years eve ! För er som gillar romantiskt komedi så rekomenderar jag den filmen :D inatt sov Matilda hos mig så hon ska göra det inatt igen :P


Vinst , vinst vinst ...

Vann idag igen . Vi mötte backas 98:er, vi vann ganska stort :D imon ska jag åka till Torslanda med Malin och Emma så ska vi se på Malin som ska spela ;)
Puss


Just nu

Nu sitter jag och Elin på ett cafe , snart ska vi titta på bio ! Det blir new years eve :)


Time for school

Nyvaken tjej !!


maybe I'm bad at math. but I am good enough to figure out that you are the right one


Just nu

Nu håller jag på med pannkakor ! Sedan ska jag åka iväg och titta på när Daniel spelar match mot Kungsbacka ! Heja kärra :D


I love my couch <3

Varje kväll jag kommer hem från skolan eller någon kompis lägger jag mig i soffan. Nu är fet riktigt gött efter att ha varit hos smilla och tittat på handboll , först tittade vi på Sverige-Danmark ( haha jag hejade på danmark :s ) , sen tittade vi på Makedonien - Serbien . Först vann Danmark ( yes ! ) sen vann makedonien :( hejade på serbena faktiskt. Makedonierna kastade in ciggtändare och sånt när dom mötte Sverige -.- förresten så var jag med Smilla och Johanna , haha vi har galen humor .


Outfit 24 Januari 2012

Har på mig byxorna som jag fick igår ;)


Träning

Om ungefär en timme ska jag gå hem till Matilda för då ska vi åka till träningen :) nu sitter jag och väntar tills det ska börja koka i kastrullen för jag gör pasta med köttfärsås till mig och min bror ;)
Men a ,
Puss


No , labb

Just nu är jag i skolan och labbar ! Det är fett grymt , vi blandar typ vätskor och sånt där :P Men a , nu ska jag fortsätta :)


Sorry

Ledsen för dålig uppdatering! Hade jätte mycket i skolan så då hann jag inte, direkt när jag kom hem skulle jag ta på mig träningskläder och äta för jag skulle träna. Träningen började halv fem och jag slutade 3 i skolan så jag hade ganska bråttom . Jag kom hem för typ en halvtimme sedan , puh hah . Fick hem lite kläder från hm och Kappahl , visar bilder imon . Fick en svart och vitt linne och ett par vita byxor :D fick med en bild från ett underbart minne i sommras , när vi vann junicupen;)


16-14

Vinst igen ! Känns som att jag gör väldigt många inlägg om vinster , hahah :P det var en super bra första halvlek , andra halvlek var vi ganska avslappnade. Men vi vann iallafall ;)


Gameday

Idag blir det match igen ! Vi möter 98:er igen :P Fast idag möter vi Sport/Nord. Sist vi mötte dom vann vi med 16-15, men dom kanske har blivit bättre ? Är iallafall taggad :D Nu sitter jag i bilden påväg till matchen och dunkar grym musik ;)
Puss


Då säger jag ...

...god natt !
Oseriös bild


Finaly !

Det snöar ute , men kommer det hålla sig? Asså det har snöat typ 2 gånger och det har försvunnit på dirren dagen efter -.- det har snöat sen 2 idag så det har snöat för fullt här ! Men jag ser att det droppar lite från kamperna där ute nu :( kommer en bild från när det var snöstorm ute förut :)


Outfit 21 Januari 2012


15-14

Då blev det vinst igen med en boll , fast denna gången var det mot baltichov :D Det blev 15-14 till oss ;D Riktigt gött, för det var deras etta lag och vi är ett år yngre ;)) hihihi (a) efter matchen var jag kvar i hallen med några kompisar så tittade vi på kärra - Torslanda , då vann kärra med 2 bollar ;) sen gick jag och Malin och Matilda till Patriks och åt lite mat. Men nu är jag hemma och taggar Sverige matchen ! För er som inte vet så möter dom Polen 16.00 :)
Puss


Vår outfit

Dessa grejer skulle jag gärna vilja köpa till våren.


Dööör ...

Sökte på lite kläder på olika nät shopper , hitta riktigt snygga shorts som man kan ha på sommaren :D


Vill ha sommar !


Forever alone

Ska nog inte göra något idag , får se . Ska kolla på lite kläder och smycken osv på nätet ;) kanske baka med mamma också :D vet inte .. Forever alone just nu -,-


Hos Matilda , haha

Hah , är hos Matilda, nu ska vigö och dricks oboy :D Vi har tittat på American pie :P bloggar mer ikväll :)


10 fakta om mig !

Tänkte bas skriva lite fakta om mig snabbt !
1. Jag har egentligen ljust hår , för er som nyss börjat läsa
2.Jag är runt 1.70 lång
3.Handboll är mitt liv !
4.Jag älskar att shoppa !
5.Jag är en riktig gotte gris ...
6.Min favorit affär är Tessie
7.Jag har en riktigt wierd fågel !
8.Älskar att gå på handbolls matcher i olika arenor ( t.e.x Skandinavium)
9.Hatar när jag har mycket pengar i plånboken , måste slös bort dom då, hahah ..
10. Hatar och då menar jag värkligen HATAR falska människor !!! :@


Försvinn !

Har haft jätte mycket huvudvärk domhära dagarna efter att jag har varit magsjuk. Såklart så hade jag huvudvärk när jag var magsjuk också , magsjukar borta och febern men inte huvudvärken ... Så segt , mår skit dåligt på dagarna och äter ingenting . Man vill typ inte äta när man är magsjuk , sen fortsätter det typ ett tag till . Så vad ni än gör , tvätta händerna och vad man nu gör för att inte bli sjuk ;)
Mysig bild på mig och Matilda :)


Fan vad man kan vara seg doe ..

Idag blev det ingen skola för mig ! Igår var jag ju jätte sjuk , magsjuka med feber -.- så seeegt , men idag blev jag frisk bara sådär ! Haha , rätt så ironiskt .. Men imorgon blir det skola , vill faktiskt till skolan för det var fan sjukt tråkigt hemma. Bara för att jag var själv , pappa jobba , mamma jobba och Daniel var i skolan . Vill till skolan imon för jag vill ha nått att göra och det är idrott imon :D haha ... Men nu sitter jag och har det sjukt degigt i soffan i min onepiece .
Puss


VILL HA !

Hur snygga är inte dessa !?


H*lvete

Idag skulle jag egentligen spela match mot 415 östra Gbg , men jag har blivit magsjuk och fått feber ! Jag sov hos Matilda inatt , jag vaknade massa gånger av att jag mådde illa , till slut så kräktes jag ... Ligger i sängen helt död typ , kommer nog inte blogga så mycket nu för jag mår skit dåligt :s


vinst , igeeeeeeen

hejjj


Idag mötte vi sävehof's 98:er , vi vann med en boll ! jag gjorde avgörandet , haha den gick i stolpen först då tänkte jag " fan nej nu kommer alla hata mig " och så går den in ! så jag ba " oharre , den gick in !" . SNACKA OM STOLT !?Nu mår man (y)

Gameday !

Idag är det match ! Vi möter sävehofs 98:or , TAGGA ! Jag taggar med en go frukost b.l.a


School ...

Andra dan i skolan , ganska deg i skolan idag . Idag var det ingen handboll i skolan , vi ska ha nya elevens val !!!! Fast jag vill ha handboll igen ;)


Matilda !

Nu är jag hemma hos Matilda , vi skypar med massa människor ! Men a, ville att ni skulle veta att jag lever !
Puss


Snö ...

Då har snön kommit igen , men den försvinner imon -.- asså varför ens blogga om det ? Snön försvinner ju bara ändå , Fml '


Skola .

Då var det slut på jul lovet .. Fast snart igen så är det ju sportlov ! Då är det sån där handbolls dag i Lillekärr typ :P Jaja , vi börjar med att ha gympa .. Segt -.- men ändå kul ;)


Oj ..

Woop woop , gjorde visst ett till inlägg om Hallby . Haha såg inte att det förra blev publicerat .. Men i det senaste stog det lite mer ändå ;)


Champions hallbybollen 2012

Ja , vi vann hallbybollen ! Vi mötte kroppskultur , först låg vi under med 4-1 men sen kom vi ikapp och vann . Kommer inte ihåg resultatet , men jag blev matchens lirare med Malin Sandberg !! Sjukt stolt , i semifinalen blev jag också matchens lirare :D
Puss !


Vinnare hallbybollen 2012

Jag har ju spelar hallbybollen , så jag har inte hunnit blogga för det också . Men handbollen före bloggen faktiskt ..
Men aja , vi vann iallafall ! Alla cuper vi har spelat har vi kommit till final , dock så har vi inte vunnit alla men skit samma. Det är bara Partille cup som vi inte har kommit till final i än, men det är dubbelt så svårare lag med i den lagen. Typ som massa danskar ..
Puss !


Ingen bloggande ?!

Då har jag svar ! Jag har haft så mycket att göra dom senaste dagarna så jag har inte tänkt på att jag har en blogg xd
Men nu ska jag bli bättre !


Film , bad teacher

Just ny är jag med Malin , Smilla , LOva och johanna :) vi tittar film , snart kommer Amanda också. Ha det gött !


RSS 2.0